Biografie

GerritJohannes Photography,

Mijn naam is Gerrit Johannes Turk en ik woon in Grootegast, een dorpje omgeven door mooie landerijen, wateren en wouden in het prachtige Groninger landschap.

Mijn liefde voor fotografie is al jong begonnen.

Met een simpele camera met toen nog een fotorolletje heb ik vooral tijdens vakanties mooie fotoalbums gemaakt met prachtige foto’s en een mooi verhaal waar vaak nog eens met mooie herinneringen naar terug word gekeken.

Op latere leeftijd ben ik veel naar het buitenland geweest vanwege mijn toenmalige werk.

Om toen bij thuiskomst te kunnen delen wat ik zoal had mee gemaakt werd het voor mij een uitdaging om de mooiste plaatjes te schieten en mijn beleving zo realistisch en duidelijk mogelijk weer te geven doormiddel van een mooie foto.

Ik ben mij helemaal gaan verdiepen in de wereld van fotografie en alles wat daar bij komt kijken. Inmiddels ken ik de kneepjes van het vak en heb veel ervaring opgedaan.

Nu ben ik eindelijk mijn prachtige hobby aan het uitbreiden naar een professionele manier van fotograferen door er gevoel, emotie, belichting en techniek aan toe te passen en op deze manier een prachtige fotobeleving weer te geven.