Wat wij doen


Studiofotografie

Bij studiofotografie heb je volledige controle over alles wat er in je foto gebeurd. Dat geldt natuurlijk vooral voor het licht. Dat is wat je in je studio precies zelf kan bepalen en waar je buiten je studio minder controle over hebt. De fotograaf zorgt dat alles zo goed mogelijk op elkaar is afgestemd zodat u de perfecte foto’s krijgt, volledig naar uw wens.


Portretfotografie

Een portretfoto is een foto die een persoon (of soms een dier) laat zien op zo’n manier dat het iets laat zien over de persoon zelf. Heeft die persoon een mooie glimlach, mooie ogen, een intrigerend gezicht dat veel heeft meegemaakt etc. Het is aan de fotograaf om het beste uit mensen naar voren te halen en dit door middel van een portret te tonen.
Bedrijfsfotografie

Als bedrijf wilt u zich op een onderscheidende manier presenteren; uw (potentiële) klanten laten zien wat u in huis hebt. Wat maakt uw bedrijf uniek? En op welke manier gaat u te werk? En met wie? U kunt deze punten met de fotograaf bespreken en dan zal de fotograaf zijn uiterste best doen om dit weer te geven in de foto’s.


Productfotografie

Wanneer u in een winkel een product wilt kopen kunt u de textuur ervan voelen en de kleur en de vorm ervan zien. U kunt het product vastpakken en soms ook uitproberen. Bij een webshop kan dit allemaal niet. Een productfotograaf zet producten zo scherp op de foto dat het bijna niet uitmaakt dat het product alleen op een foto staat en niet tastbaar is.Dankzij de productfotograaf worden de producten scherp en duidelijk in beeld gebracht, zodat alle details en bijzonderheden te zien zijn. Deze foto's zijn geschikt voor bijvoorbeeld webshops, catalogi of andere marketingsdoeleinden.


Bruidsfotografie

Een bruidsfotograaf fotografeert uw bruiloft op een professionele manier. Door een bruidsfotograaf in te huren krijgt u de mooiste foto’s die deze speciale dag geweldig weergeven. In overleg met de fotograaf kunt u zelf bepalen hoe het fotograferen gaat verlopen. U kunt zelf aangeven wat voor soort foto’s u het liefst wilt. Misschien wilt u vooral sfeerfoto’s die een mooie indruk van deze speciale dag geven, een paar overzichtsfoto’s voor het complete plaatje of juist meer detailfoto’s. Kortom, een bruidsfotograaf fotografeert uw bruiloft, op uw manier.


Architectuur fotografie

Koud staal, hard glas en rare vormen. Je moet er van houden, maar als het je ding is dan kun je je lol op in Nederland. In hoog tempo worden nieuwe stadsdelen uit de grond gestampt en binnensteden vernieuwd met de meest fantastische nieuwe moderne architectuur. Dit biedt veel mogelijkheden voor fotografen die op zoek zijn naar abstracte vormen of een mooi lijnenspel. Maar er zijn ook veel historische binnensteden met grachtenpanden, kerken en historische stadhuizen die de moeite van het vastleggen waard zijn.Landschapsfotografie

Naast portretfotografie is landschapsfotografie één van de populairste vormen van fotografie. Een mooi landschap of een zonsondergang aan de muur scoort altijd goed. Als je er eenmaal oog voor hebt barst het van de mooie plekjes op de wereld om vast te leggen.


Modefotografie

Inspiratie is essentieel om geweldige foto’s te produceren. De fotograaf geeft voor u de nieuwste trends op gebied van mode prachtig in beeld doormiddel van lichteffecten, kleuren en boeiende omgevingen. Deel uw ideeën en brainstorm samen met de fotograaf voor de mooiste creaties en mode foto’s.


Sportfotografie

Sportfotografie is vaak het pakken van de juiste momenten in een fractie van een seconde. Dit kunnen voor de fotograaf verschillende momenten in een wedstrijd zijn. Winnen en verliezen liggen vaak heel dicht bij elkaar en dat kunnen hele mooie sportfoto’s opleveren. Dit word ook wel juich en/of treurplaat genoemd. En wat te denken van dingen die zich afspelen buiten de lijnen? Ook daar gebeurt van alles wat interessant zou kunnen zijn voor mooie sfeer en beeld materialen. Hierdoor is sportfotografie een zo speciaal en gewaardeerd beroep. Een goede sportfotograaf ontgaat werkelijk niets. Daarom mag sportfotografie ook best wel sport genoemd worden.


Reisfotograaf

Een reisfotograaf legt familie of zakelijke reis vakanties van begin tot eind vast. Reisfotografie lijkt dan ook niet moeilijk. Gewoon alle bezienswaardigheden en activiteiten fotograferen. Toch zit bijvoorbeeld het ene fotoavondje iedereen op het puntje van de stoel, terwijl bij een andere iedereen er al na 10 minuten moe van is. Foto’s van verre bestemmingen hebben in eerste instantie een streepje voor. Hoe onbekender het onderwerp, des te boeiender voor de kijker. Bij een goede reisfotograaf gaat het in de nabeschouwing toch kriebelen; het kon zoveel mooier. Even teruggaan naar de bestemming is in veel gevallen geen optie. Een goede voorbereiding is dus van groot belang voor de fotograaf om uw geweldige reis het mooiste her te beleven.


Reportagefotografie

Deze vorm van thema fotografie vergroot je blikveld. Nieuwsfotografen vliegen de hele aardbol rond. Ontstaat ergens op de wereld een brandhaard, dan pakken ze koffer, camera en gaan op pad. Zendt men een professional naar het onrustige Tunis of Cairo, dan verwacht de redactie geen vakantiebeelden van kamelen of piramides. Om kans te maken op publicatie, blijft een goede reportagefotograaf bij het opgedragen thema dat is mee gegeven.


Contact

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan via mijn contqct formulier contact met mij op.